Ana sayfa › Forumlar › Anektodlar › Demokrasi
- Bu konu 6 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl 9 ay önce
İbrahim Halil ER tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
21 Mart 2024: 14:50 #1345
İbrahim Halil ER
Anahtar yöneticiDemokrasi halkların yeni afyonudur…ihe
21 Mart 2024: 14:51 #1346İbrahim Halil ER
Anahtar yöneticiHasan Aydın
Çiçeklerin çöpten daha güzel olduğuna, sinekleri ikna edemezsiniz… demiş büyüklerimizFerdi Aytekin
Ýöneticiler adil insan olmadiktan sonra diger tum sistemler aractır hep. Yoksa kralliklada yonetilmis demokrsiylede soyoliszm kominizm şeriat ne farkeder zalim zalimligini her sistemde yapar.
Sonuçta vasıta ne kadar super luks konforlu olursa olsun , söför veya kaptan dandik olduktan sonra kaza bela kacınilmazdir havada karada ve denizde tüm yolculuk ulaşım vasitalarında.
Bu yuzden bence sistemden çok ahlaklı insan sorunumuz var hocam .Sorunun ana temeli ahlak aşılayan bir egitim sistemi.Şemsettin Özaykan
Demokrasi diye bir şey yok….
Yönetim insanları bozuyor bir gerçektirEthem Yılmaz
Meydanların adını demokrasi ile donatanlara mı diyoruz?Ali Çetin
Katılıyorum, az gelişmiş ülkelerde asi adamların çıkması için uygulanan tam bir afyon …Gülsinan Ergün
demokrasi en kötü yönetim biçimidirYusuf Taş
Aynı zamanda putudur.Mehmet Fatih Cebeci
En iyisi dikdatörlük(!). Neymiş öyle her kafadan bir ses…Adnan Kondak
Evet, tanımı standardı yok .
Herkesin kullandığı bir maske.24 Mart 2024: 02:11 #1702İbrahim Halil ER
Anahtar yöneticiYanmamak için değil, arkadan gelenleri korumak için geri çekilmeyi bilmelidir insan…
Davayı korumak için ricat etmelidir…24 Mart 2024: 02:12 #1703İbrahim Halil ER
Anahtar yöneticiMuhammed Şirip
Çok akıllıca bir adimdi , tebrik ediyorumIbrahim Er
Yanmamak içinmi yakmamak içinmiIbrahim Halil Er
Ibrahim Er Yanman bir meşale olup başkalarını aydınlatmak yerine onları da yakıp kül edecekse bir adım geriye çekilmek en iyi stratejidir… Savaşlarda ricat, bir savaş taktiğidir…Mustafa Caymaz
Süper bir paylaşım5 Nisan 2024: 17:11 #2468İbrahim Halil ER
Anahtar yöneticiDemokrasi bir sömürü aracıdır ve istikrarsız yönetimler oluşturur.
İslam dünyasını ve diğer ulusları istikrarsızlaştırmak ve sömürmek için bir araçtır.
Batıda demokrasi belli bir zümrenin kontrolündedir. Kontrol dışına çıkılmasına izin verilmez.
Doğuda ise batının kontrolündedir. Onların devşirdiği kişilerin yönetime gelmesi için bir araçtır. Gerisi istikrarsız yönetimler oluşturur. ihe14 Nisan 2024: 17:35 #3145İbrahim Halil ER
Anahtar yöneticiHalka öğretilen demokrasi ile egemenlerin anladığı ve uyguladığı demokrasi aynı değil.
Demokrasi, silah zoruyla yayılan yeni bir sömürge dinidir…
Demokrasi halkların yeni afyonudur…
Bağımsızlık ne zaman kendi yöneticilerimizi kendimiz yetiştirip başa geçirirsek meydana gelir…
Biz yöneticilerimizi seçtiğimizi sanıyoruz,
halbuki bizim için seçilenleri onaylıyoruz. -
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.