Karı-Koca

Ana sayfa Forumlar Aile Karı-Koca

6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Yazar
    Yazılar
    İbrahim Halil ER
    Anahtar yönetici

Kavgayı ayırmaya değil kızıştırmaya çalışanlar Kadınla erkek kavgasını kızıştıran ve amigoluk görevini yapıp erkeği saldırganlaştıran da malesef yine kadınlardır. Yani erkeğin annesi, kız kardeşleri ve kadın akrabalardır…. 🙁

İbrahim Halil ER
    Anahtar yönetici

Kadınlar söz ile erkekler göz ile aldanır/aldatılır. Bundan dolayı erkekler yalan söyler Kadınlar makyaj yapar.ihe

İbrahim Halil ER
    Anahtar yönetici

Eşler, birbirleri hakkındaki bilgileri sık sık güncellemeleri gerekir. Sorunlar kilitlendiğinde ise fabrika ayarlarına dönüp yeniden başlasınlar 🙂

İbrahim Halil ER
    Anahtar yönetici

Bir arkadaş karisi ile olan kavgasını şöyle özetliyordu:
    Benimle bir erkek gibi değil bir kadın gibi kavga etmesi için neler vermezdim.
    – Kadın gibi kavga nasıl oluyor?
    – Benim ağzımı laflar hakaretler ve bağırmalarla kapatmak yerine, dudağıyla kapatması
    – İlginç bir kavga… Her kari kocaya tavsiye edilir 😃
    – Peki karınla aran nasıl? diye sordum
    – Sigara tiryakiliği gibi –
    – O da nasıl bir şey?
    – Ben onu severken, o beni zehirliyor.
    – Anlaşılan bu hanim seni filozof yapmaya kararlı, diye gülerek cevap verdim.
    – Evet öyle. Ayni zamanda sigara gibi de bağımlılık yapıyor
    – Nasıl yani?
    – Hep sigarayı bırakmak istersin ama bırakamayacak kadar da sigaraya bağımlı olmuş, onsuz yaşayamazsın ya, işte öyle bir şey…
    – Hadi hayırlısı dedim…. ihe

İbrahim Halil ER
    Anahtar yönetici

RESULULLAH’IN EŞİNE KARŞI KİBARLIĞI
    Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) Safiyye için, bineğinin terkisine bir örtü seriyordu. Sonra devesinin yanında çömelip dizini dayadı. Safiyye (radıyallahu anhâ), dizine basarak deveye bindi.”
    [Buharî, Salat 12, Ezan 6, Salatu’l-Havf 6, Cihad 102, 130, Menakıb 27, Megazi 38; Müslim, Nikah 464, (1367); Ebu Davud, Harac ve’l-İmaret 21, (2996, 2997, 2998); Nesâî, Nikah 79, (6, 131-134)
    Yani eşi deveye rahatça binsin diye dizini basamak haline getiriyor… Ne kadar zerafet. Günümüzde bile bir erkek eşine bu şekilde davransa hemen kılıbık damgasını yer…

İbrahim Halil ER
    Anahtar yönetici

Erkekler degişirse kadınlar da değişir. Kadını değiştirmek isteyen erkek önce kendisini değiştirmeli.

6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.