Niçin Tercüme,

Ana sayfa Forumlar Edebiyat Niçin Tercüme,

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
    İbrahim Halil ER
    Anahtar yönetici

Ismail Taskiran
    Herkese abilik taslayip copu göstererek elalemin toprakları bir zamanlar bizimdi yine izim olacak/olmalı siyasetini koylu husnu den tut hoca ve öğretmen Ibrahim Halil Er e ve en başlarimiz tüm Türk siyasiler ve cumhuru Reise kadar yaptığımız, benimsediğimiz için araplar ve tüm komşularımız bizden iğrenip soğuyup uzaklaşıyor olabilirler. Cunku bizdeki samimiyet pis araptan hiç ama zerre kadar hiç öteye geçmedi. Dindarindan tut kemalistinde kadar.

Ibrahim Halil Er
    Ismail Taskiran bey, siz benim yazılarımı takip etmeyip kendi ön yargılarınızı konuşturuyorsunuz. Bu nedenle eğer böyle düşünüyorsanız lütfen takip etmeyin edecekseniz de ön yargılı ve hakaret dilini kullanmayın… Arap düşmanlığını yapamayacak bir insan varsa da benim, dört yıl arapların arasında kalıp onların okulunda okudum ve araplarla da akrabalığım vardır… Ayrıca yazı bir alıntı ve olay tamamen sizin gördüğünüz açıdan yaklaşmıyor…

Ibrahim Halil Er
    Ismail Taskiran Bence yazıyı da okumamışsınız ki böyle bir yorum yapmışsınız.

Ismail Taskiran
    Ibrahim Halil Er benimkisi aslında bir misaldi. Gerçek olduğunu da biliyorsunuz. Türkiye deki ırkçılık kolay kolay başka yerde yok. Sizin isminizi dahil etmemeliydim. Öyle olmadiginizda biliyorum. Ama diğer bahsini ettiğim tüm kesimler öyledir. Ve değişmeye de hiç niyetleri yok.

Ibrahim Halil Er
    Ismail Taskiran doğru biz de onlarla mücadele ediyoruz

Ismail Taskiran
    Ibrahim Halil Er yani suanki iktidar ve zihniyeti ile mücadelede ediyormusunuz? Zira bu zihniyetin temsiliyetini suanda içinde toplayan akp MHP iktidarıdır.

Husmenaga Foto
    Yazıda Payitaht ve Abdülhamid dizisi ayrı dizi gibi yazılmış, o aynı dizi, payitaht ve Ertuğrul diyecekti zannederim. Küçük bir ayrıntı ama düzeltmeden duramam

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.