Üniversite

Ana sayfa Forumlar Eğitim Üniversite

3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
  • Yazar
    Yazılar
    İbrahim Halil ER
    Anahtar yönetici

Her ile bir üniversite diye dağa taşa üniversite açtık…
    Düşündük ki her ile bir üniversite açarsak, ülkemiz ilim-irfan deryasına boğulacak, ünivresiteler gittikleri şehiri ilim merkezi yapacak, halkımız ilimle tanışacak, cahil Anadolu, alim Anadolu olacak…
    Biz, üniversitelerle birlikte her ilde kültür merkezlerin, kütüphanelerin ve sanatın gelişeceğini düşünürken; nasıl bilebilirdik ki üniversitelerle birlikte her ilde “cafe, bar, gazino, disco…” gelişecekti..
    Demek ki ilim değil filim yapıyoruz…

İbrahim Halil ER
    Anahtar yönetici

ÜNİVERSİTE ŞEHİRLERİ KURULMALI
    Üniversitelerin olduğu şehirlerde kızlı erkekli karışık ortamlar ve muhabbetlere rastlanabiliyor.
    Özellikle sahildeki kafelerde kızlı erkekli karışık öğrenci ortamları gezdiğim tüm şehirlerde normal bir vakaa haline gelmiş durumda. Yani aileler güya çocuklarını ilim için göndermişler ama malesef onlar filim peşinde ….
    Daha önce de bir yazımda yazmıştım. Her şehre bir üniversite kurmak yerine belli şehirlere büyük üniversiteler kurarak şehirlerin kirlenmesini ve aynı zamanda gençlerin de ailelerinden uzak ortamlarda kaybolmasını engelleyebilirdik ama malesef bu durumu gören yok..ihe

İbrahim Halil ER
    Anahtar yönetici

Ilahiyatlarin misyoner okullarina donusmemesi icin acilen diyanete baglanmasi gerekir.
    Ya da din egitimi baskanligi adiyla ozerk olmali, bir heyet yonetmelidir.
    Siz, batida universiye bagli papaz okulu gordunuz mu?

Ilahiyatlarin akademiyadan ayrilip ayri bir kimlige burunmesi gerektigi ve egitimin de ihl nin devami seklinde yapilmasi ihl mezunu olmayan ya da ozel sinavini veremeyenin alinmadigi okul olmasi gerektigini dusunuyorum.
    I.halil er

3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.